Leiva küpsetamise jahusegud – traditsiooniline

(2 arvustused)

4.90

Traditsiooniline leiva küpsetamise jahusegud sobib küpsetajale, kellele kanepiseemned ei ole olulised ja kellel on ca.1,5 l küpsetusvorm ning kes soovivad ehedat maitset või lisada leivale midagi oma maitse järgi: seemned, pähklid, suitsupekk, vms. Lisades 2 – 3 spl soovitut, saad tõeliselt omanäolise leiva.

Komplektis on juuretis, jahusegud (jahud, sool, suhkur, seemned) ja küpsetamise juhend.

Toitumisalane teave 100g:

Energiasisaldus 1454 kJ/344 kcal, rasvad 2,85g, küllastunud rasvhapped 0,629g, süsivesikud 64,5g, suhkrud 4,02g, kiudained 9,47g, valgud 10,4g, sool 1,56g. 

Koostisosad: täistera rukkijahu, nisujahu, mitme vilja segu (kooritud päevalilleseemned, maistang, linaseemned, peened kaerahelbed, odralinnase jahu, hirss, suhkur, emulgaator E472e), fermenteeritud rukkilinnas, kuivjuuretis (nisutäisterajahu, happesuse regulaator E330, nisugluteen, stabilisaatorid E516, E412; rukkitäisterajahu, glükoos, palmirasv, happesuse regulaator E262, ensüümid (sh nisujahu)), rafineerimata roosuhkur, himaalaja sool, kuivpärm.

Neto: 510g +/-2%

Leib

traditsiooniline

2 arvustust tootele Leiva küpsetamise jahusegud – traditsiooniline

  1. Kätlin K.

    Väga lihtne ja arusaadav. Väga maitsev leib!

  2. Endo Türkel

    maitsev

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

Shopping Cart
Sõltumatult kontrollitud
88 arvustust