Leiva küpsetamise jahusegud – traditsiooniline

4.90

Traditsiooniline leiva küpsetamise jahusegud sobib küpsetajale, kellele kanepiseemned ei ole olulised ja kellel on ca.1,5 l küpsetusvorm ning kes soovivad ehedat maitset või lisada leivale midagi oma maitse järgi: seemned, pähklid, suitsupekk, vms. Lisades 2 – 3 spl soovitut, saad tõeliselt omanäolise leiva.

Komplektis on juuretis, jahusegud (jahud, sool, suhkur, seemned) ja küpsetamise juhend.

Toitumisalane teave 100g:

Energiasisaldus 1454 kJ/344 kcal, rasvad 2,85g, küllastunud rasvhapped 0,629g, süsivesikud 64,5g, suhkrud 4,02g, kiudained 9,47g, valgud 10,4g, sool 1,56g. 

Koostisosad: täistera rukkijahu, nisujahu, mitme vilja segu (kooritud päevalilleseemned, maistang, linaseemned, peened kaerahelbed, odralinnase jahu, hirss, suhkur, emulgaator E472e), fermenteeritud rukkilinnas, kuivjuuretis (nisutäisterajahu, happesuse regulaator E330, nisugluteen, stabilisaatorid E516, E412; rukkitäisterajahu, glükoos, palmirasv, happesuse regulaator E262, ensüümid (sh nisujahu)), rafineerimata roosuhkur, himaalaja sool, kuivpärm.

Neto: 510g +/-2%

Leib

traditsiooniline

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

Shopping Cart
Sõltumatult kontrollitud
55 arvustust